Gökhan İnler'e Beşiktaş'tan resmi teklif!

Gökhan İnler'e Beşiktaş'tan resmi teklif!
Daha önce adı Galatasaray ile anılan Gökhan İnler'e Beşiktaş'tan resmi teklif gitti. Leicester City'de kadro dışı bırakılan Türk asıllı İsviçreli futbolcunun ise bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Forvet ve stoper pozisyonları için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahaya da takviye yapmayı planlıyor.

Siyah beyazlılar, Leicester City'in Türk asıllı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler konusunda girişimlere başladı. Bizzat Başkan Fikret Orman'ın yürüttüğü görüşmelerin olumlu gittiği öğrenilirken, 32 yaşındaki oyuncunun bonservisiyle veya kiralık olarak transfer edilmesi planlanıyor.

Geçen sezon başında da Beşiktaş'ın gündemine gelen Gökhan, 7 milyon Euro karşılığında Napoli'den Leicester City'ye transfer olmuştu. Leicester ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Türk asıllı oyuncu, takımının Premier Ligi'nde şampiyon olmasına rağmen ligde 5, toplamda ise 10 kez forma şansı buldu.

İsviçre'nin Sport Blick gazetesi de haberi okuyucularına duyurdu. Beşiktaş'ın Gökhan İnler için Leicester City ile görüştüğünü haberleştiren gazete, Türk asıllı İsviçreli eski futbolculardan Kubilay Türkyılmaz'ın da yorumuna yer verdi. Türkyılmaz, yorumunda Gökhan'ın Beşiktaş'a giderek doğru bir tercih yapacağını ifade ederken, "Beşiktaş bence Gökhan için iyi bir seçim olur. Şampiyonlar Ligi fırsatı var. Ayrıca Beşiktaş güçlü bir kadro sahip. Gökhan, Napoli'de çok iyi bir dönem geçirmişti. Bence Beşiktaş ile Napoli'nin benzer yanları var. Bu durumu gözönüne aldığımızda Gökhan'ın Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum." İfadelerini kullandı.

Kariyerine Basel'de başlayan Gökhan, İsviçre'de Aarau, Schaffhausen ve Zürich formaları giydi. Daha sonra İtalya'nın yolunu tutan 32 yaşındaki oyuncu 4 yıl Udinese, 4 yıl da Napoli formaları giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.