Rusya'dan çarpıcı 'FETÖ' açıklaması

Rusya'dan çarpıcı 'FETÖ' açıklaması
Rusya Liberal Demokrat Parti lideri Jirinovski: "Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı. ABD Gülen'e maddi destek sağlıyor.

Düzenlediği basın toplantısında FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimini değerlendiren Jirinovski, girişimin arkasında Gülen'in olduğunu söyledi.

FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'de saklanan ve buradan vatanını karıştırmaya çalışan bir hain olduğunu belirten Jirinovski, "Gülen de ABD de Türkiye'nin düşmanı. ABD Gülen'i sadece barındırmıyor ona maddi destek de sağlıyor." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatansever, ülkesini kalkındırmayı amaçlayan olağanüstü bir cumhurbaşkanı olduğunu vurgulayan Jirinovski, Rusya'nın, seçilmiş yasal Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetimindeki Türkiye'yi desteklediğini kaydetti. 

Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yapacağı görüşmenin olumlu sonuç doğuracağını ümit ettiğini dile getiren Jirinovski, ikili ilişkilerin görüşme sonrasında ivme kazanacağını bildirdi.

LDP lideri Jirinovski, Türk-Rus ilişkilerinin geleceği için devlet başkanlarına öneriler gönderdiğini, bu önerilerin dikkate alınacağını düşündüğünü ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum