Erdoğan'dan hain yaverler için çok çarpıcı tespit

Erdoğan'dan hain yaverler için çok çarpıcı tespit
Yaverlerinden şüphelendiğini ve araştırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buna rağmen belirlenemediğini kendilerini çok iyi gizlediklerini söyledi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de katıldığı programda gündemdeki soruları yanıtlarken 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında tutuklanan yaverleri ile ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'daki hain kalkışmayı anlattı, "hain çıkan yaverleri" hakkında ilk kez konuştu. Beştepe'deki yaverler konusunda şüphelendiğini ve köyüne kadar araştırdıklarını ifade eden Erdoğan, buna rağmen FETÖ konusunda herhangi bir bilgi edinilemediğini, bu tiplerin çok iyi gizlendiklerini söyledi.

"TAKİYEYİ ÇOK İYİ YAPIYORLAR"

"Şimdi bunlarla ilgili şüphelerimiz vardı. Şüphelerimiz nedeniyle bütün eş, dost, ahbap hepsine sorduk, 'Soruşturun, edin bakalım kimdir?' Köyüne, mahallesine varıncaya kadar incelettik. Herkes bize 'şöyle iyidir, böyle iyidir...' Hep bunu anlatıyorlar. Bunlar takiyeyi çok çok iyi yapıyorlar. Kendilerini gayet iyi gizliyorlar. İyi de gizledikleri için zaten gelen referanslar olumlu." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.