Fatih Terim 15 Temmuz ve FETÖ'ye neden sessiz?

Fatih Terim 15 Temmuz ve FETÖ'ye neden sessiz?
Fatih Terim'in Milli Takım Teknik Direktörü olmasına rağmen 15 Temmuz ve FETÖ konusunda sessizliğe bürünmesinin nedenleri tartışılırken, bu ismi bu göreve getiren dönemin TFF Başkanı Mahmut Özgener'le ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı.

15 Temmuz'un ardından gerek kamuda gerekse özelde kurumlardan birbiri ardına açıklamalar geliyor, darbe girişimi ve arkasındaki FETÖ'ye tepki gösterilirken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sessizliğini koruyor oluşu dikkat çekmişti.

Sosyal medyada Fatih Terim'in bu sessizliği tepki konusu da olmuştu.

15 Temmuz'un üzerinden 3 hafta geçmiş olmasına rağmen Terim ne darbe girişimine ne de Fethullah Gülen'e yönelik bir açıklama yapmış değil.

Diğer tüm kurumlarda olduğu gibi Türkiye Futbol Federasyonu'nda da FETÖ'nün izi görülmüş ve operasyonlar başlatılmışken, Milli Takım'ın başındaki ismin sessizliğini koruması bir takım dedikoduları güçlendiriyor; Fatih Terim hakkında kamuoyunda olumsuz bir kanaat oluşuyor.

Bunun önüne geçilebilmesi için Fatih Terim'in sessizliğini bozarak, tavrını ortaya koyması bekleniyor. 

Terim'in sessizliğini koruması Yalçın Küçük'ün yakın zamanda ortaya attığı şok iddiaları gündeme getirdi.

Yalçın Küçük o açıklamasında, Fatih Terim'i "Gülen'ci futbolcuları milli takıma almakla" eleştiriyor ve çok ilginç bir bilgi paylaşıyor.

Küçük, Fatih Terim'in bu göreve Mahmut Özgener'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olduğu dönemde getirildiğine dikkat çekerek, bu ismin İbrani kökenli (Yahudi) olduğunu hatırlatıyor.

Yalçın Küçük, "futbol bilmez, özelliği ne" diye sorduğu Fatih Terim'in yurt dışındaki görevleriyle ilgili de birbirinden çarpıcı imalarda bulunuyor.

İşte Yalçın Küçük'ün o videosu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum