Hava harekâtlarını önceden PKK’ya bildirmişler!

Hava harekâtlarını önceden PKK’ya bildirmişler!
​Terör örgütünün bombalamadan nasıl kurtulduğu darbe girişimi sonrası ortaya çıkmaya başladı. FETÖ'cü generallerin uçaklar havalandığında PKK yöneticilerine haber verdikleri öğrenildi.

Güvenlik kaynaklarının açıklamaları, PKK'nın önemli liderleri ve yönetim kadrosunun TSK'nın ve MİT'in ortaklaşa yaptığı baskınlardan ve havataarruzlarından her seferinde nasıl kurtulduğunu da ortaya çıkardı. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre bir istihbarat yetkilisi hainlikte yapılan işbirliğini şu sözlerle anlattı:

"Geriye dönük baktığımda olup bitenleri ancak şimdi anlamlandırabiliyorum. İstihbarat kurumlarımız PKK'nın üst yönetim kadrosundaki hainleri son 2 yıldır çok yakından takip ediyor. Bunların toplandıkları anda imhası için bir harekât planlıyoruz, fakat her seferinde bombalamadan yarım saat ya da 1 saat önce bölgeden uzaklaşarak kurtuluyorlar. Defalarca kurtuldular. Bu bir tesadüf olamazdı. Sonra karar verdik. Bu bilgiyi sadece Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı bilsin, pilot da yoldayken öğrensin. Hedefleri bu şekilde etkisiz hale getirme kararı aldık. Fakat yine başarılı olamadık. Yine bir şekilde haber aldılar ve bombalardan 10 -15 dakika ile kurtuldular.

ERDOĞAN'A SUİKAST TİMİNİN KOMUTANI ÇIKTI!

Şimdi anlıyoruz ki bu uçaklara istihbaratın verdiği hedefi işaretleyen, o noktayı pilotlara bildiren general maalesef FETÖ'cü çıktı. O general kim biliyor musunuz? O general Marmaris'e Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast planlayan ekibin başındaki Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş... Meğer FETÖ'cüler PKK'nın üst kadrosuyla iş birliği içerisindeymiş.

PKK'NIN ÜST DÜZEY HAİNLERİ HEP KURTULDU!

Hava harekâtlarını sürekli olarak önceden haber alıyorlarmış. Cemil Bayık, Duran Kalkan, Mustafa Karasu gibi PKK'nın önemli isimleri bu yüzden sürekli bombalardan kurtuldu. Bu hainlikteki asıl amaçları ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, PKK'nın önemli lider kadrosunun saf dışı edilmesi sonrasında siyasi başarı elde etmesini önlemek. Burada da hedef Cumhurbaşkanı" diyerek olayın vahimetini göz önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum