Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Galatasaray'da bir ayrılık daha!
Galatasaray, 21 yaşındaki genç oyuncusu Oğuzhan Kayar Aydınspor'a kiraladı.

Aydınspor 1923, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı yıldız oyuncu Oğuzhan Kayar'ı bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. Siyah beyazlı formayı giyip imzayı atan genç yıldız, önümüzdeki sezon memleketinin takımı için top koşturacak.
 
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 uzun süredir radarında olan Aydınlı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar'a imzayı attırdı. Transferi için uzun uğraş verdiği genç orta saha oyuncusu Oğuz Kayar'a bir yıllığına imzayı attıran Aydınspor 1923, kulüp tesislerinde Başkan Hidayet Türen'in de katıldığı imza töreniyle genç yetenek resmen Efe oldu.
 
Galatasaray altyapısında yetişen ve her sezon kiralık olarak başka takımlara gönderilen Oğuzhan, geçtiğimiz sezonu PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da geçirmişti. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan'ın Bolu'daki ikinci etap kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.
 
OĞUZHAN KAYAR KİMDİR?
 
Futbol hayatına Aydın amatör kulüplerinden Güneşspor'da başlayan ve sonrasında bir diğer amatör takım SHÇEK'te forma giyen 21 yaşındaki oyuncu, ilk profesyonel imzasını ise Manisaspor ile attı. Manisa macerası sonrasın Galatasaray'ın yolunu tutan Kayar, hala bonservisini elinde bulunduran sarı kırmızılı forma altında alt yapıda forma giydi.
 
Genç oyuncu sonrasında ise sırasıyla Manisaspor, Gaziantep Belediyespor ve son olarak Şanlıurfaspor'a kiralandı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Gaziantep ekibinde ligde11 maçta görev yapan Kayar, 2 gol attı. Sezonun ikinci yarısında Şanlıurfa temsilcisinde ise ligde 5 karşılaşmada şans bulan genç oyuncu rakip fileleri bir kez havalandırmayı başardı.
 
(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.