FETÖ mağduru öğrencilerden iade-i itibar talebi

FETÖ mağduru öğrencilerden iade-i itibar talebi
Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Ayrılan ve Atılan Öğrenciler Platformu, FETÖ’nün darbe girişiminin ardından mağduriyetlerini duyurmak için bir basın açıklaması yaptı. FETÖ mağduru öğrenciler, iade-i itibar talep etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Ayrılan ve Atılan Öğrenciler Platformu’na üye öğrenciler ve aileleri saat 17.00’de Taksim Tünel Meydanı’ndan toplandı. FETÖ üyesi olmadıkları için sahte belgelerle askeri okullardan uzaklaştırıldıklarını belirten öğrenciler ellerindeki dövizlerle ve pankartlarla Galatasaray Meydanı’na yürüyerek burada bir basın açıklaması yaptı.

FETÖ mağduru olduklarını söyleyen öğrenciler tarafından yapılan basın açıklamasında, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Atılan ve Ayrılan Öğrenciler Platformu olarak, 15 Temmuz gecesi yüce Türk milletinin iradesine darbe girişiminde bulunan ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefini, itibarını ayaklar altına almaya çalışan o hain yapıyı ve uzantılarını şiddetle kınıyor, canımız pahasına devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bizler FETÖ/PDY mensupları tarafından harp okullarından, askeri liselerden ve astsubay okullarından çeşitli sebeplerle atılan veya ayrılmak zorunda bırakılan 2 bin 500’e yakın öğrencileriz. TSK’nın bu kokuşmuş ve liyakatsiz böceklerden temizlenmesi ve liyakatin esas alınması en büyük temennimizdir. Çünkü başka ordumuz yok. Milletinin silahını milletine doğrultma cüretini gösteren, milletin iradesine darbe girişiminde bulunan tüm hainlerin ve uzantılarının yargılanmasını ve iade-i itibarımızı talep ediyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.