İdris Baluken mitinge giden liderlere saydırdı

İdris Baluken mitinge giden liderlere saydırdı
HDP'li İdris Baluken, Demokrasi ve şehitler mitinginde konuşma yapan Erdoğan ve liderler hakkında haddi aşan sözler sarf etti.

 

Batman'da mitingde konuşan HDP Grup Başkan Vekili İdris Baluken, İstanbul Yenikapı'daki mitinge katılan CHP ve MHP Genel Başkanları hakkında hakaret dolu sözler sarf etti.

LİDERLERE HAKARET ETTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Devlet Bahçeli'yi de eleştiren Baluken, "Yeni birliktelik yok. Bunlar üçü bir arada savaş cephesidir. Bugün Yenikapı'da başlamış bir beraberlik, birliktelik yok. Bunlar üçü bir arada kahve olurlar. Üçü bir arada nescafe. Ambalaj aynı, içindekiler farklı. İşte bunlar budur. Kokusu bozuk, tadı bozuk, son kullanım tarihi geçen bunlar acı kahveden başka bir şey değiller. Öyle bir araya gelmeleri de halkımızı korkutmaz. Bakın onları uyarıyoruz; Yenikapı mitingi bizi korkutmaz. Bahçeli'yi biliyorsunuz, artık Erdoğan'ın yedek lastiğidir. Kılıçdaroğlu'na da şunu söylüyoruz; mitingten sonra bu akşam Kısıklı'ya gidin, yarın da üçünüz, üç gün üç gece sarayın önünde nöbet tutun yine kar etmez" diye konuştu. 

İŞTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SÖZLERİ...

"Bu görüntü düşmanları 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür, kahretmiştir"

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nin coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildiğine işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şimdi bugün burada Genelkurmay Başkanıyla, Yenikapı Meydanı'nda Cumhurbaşkanıyla, Başbakanıyla, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanlarıyla, 81 vilayetimizdeki her görüşten, her meşrepten insanımızla verdiğimiz şu görüntü var ya işte bu görüntü inanın bana ülkemizin düşmanlarını en az 16 Temmuz sabahı kadar üzmüştür, kahretmiştir. Bu manzara, bin yıllık vatanımızın tek bir taşına dahi göz dikenlerin ödemeyi göze alacakları bedelin ilanı ve ispatıdır. Bu manzara, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağının ilanı ve ispatıdır. Bundan sonra işimiz ne biliyor musunuz? Artık muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum