Hulusi Akar'ın yeni yaveri belli oldu

Hulusi Akar'ın yeni yaveri belli oldu
15 Temmuz darbe girişiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Akar'ın yaverleri 'hain' çıkmıştı. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar dün Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler mitinginde yeni yaveri ile görüntülendi.

15 Temmuz darbe girişiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Akar'ın yaverleri hain çıkmıştı. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar dün Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler mitinginde yeni yaveri ile görüntülendi.Akar'ın yeni yaveri kim?

15 Temmuz’da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) içerisine yuvalanan Fethullahçıların (FETÖ) kanlı kalkışmasında ‘yaverlerin’ kilit rol oynakları ortaya çıkmıştı.

. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm yaver kadrosunun yanı sıra Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın yaveri Yarbay Levent Türkkan’ın da hain girişimde yer aldığı anlaşılmıştı.  Tüm bu gelişmelerin üzerine Cumhurbaşkanı 200 yıllık bir geleneği sona erdirerek “yaver kullanmama”kararı almış, Genelkurmay Başkanı Akar’ın yaver kararı ise merak konusu olmuştu.

iste_hulusi_akarin_yeni_gorevi_1470650012_5292.jpg
 
DÜN YAVERİYLE GÖRÜNTÜLENDİ
 
Akar dün yeni yaveri ile Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler mitinginde ilk kez görüntülendi. Genelkurmay Başkanı’nın yeni yaverinin bir ‘kurmay albay’ olduğu gözlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.