İbrahim Kızıl'dan FETÖ itirafı

İbrahim Kızıl'dan FETÖ itirafı
Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da başkan İbrahim Kızıl, FETÖ'nün iki kez kulübü ele geçirmeye çalıştığını söyledi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), 15 Temmuz darbe girişiminin çok öncesinde iki kez kulübü ele geçirmeye çalıştığını dile getirdi.

Kızıl, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, “15 Temmuz darbe girişiminin çok öncesi bu hain ve kahpe FETÖ/PYD yapılanmasının, Gaziantepspor Kulübü’nü ele geçirmeye 2 kez teşebbüs ettiği, kamuoyunun bilgisi dahilindedir” ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor ele geçirilmeye çalışıldı

Kulüp yöneticileriyle beraber, 2 Nisan 2012 tarihinde bir operasyonla gözaltına alındıklarını, tutuklandıklarını anımsatan Kızıl, “Bu derin ve düşman yapı, yıllarca bizleri ağır ceza mahkemelerinde yargılayarak hukuk ve kamuoyu nezdinde itibarsızlaştırarak Gaziantepspor’u ele geçirmeye çalışmıştır. Bunda başarılı olamayınca bu kez 17-25 Aralık 2013 darbe girişimi öncesi harekete geçerek 12 Ocak 2014 tarihli kongremizde, paralel yapının destekçisi ve üyesi olduğu konusunda güçlü emareler bulunan ve hali hazırda gözaltında veya tutuklu olan şahısların başkan ve yönetici olduğu bir yönetim oluşturarak Gaziantepspor Kulübü’nü bir kez daha ele geçirmeye çalışmışlardır. Her iki girişimin faillerinin tespiti ve cezalandırılması için gerekli başvuruların yapılacağını kamuoyunun bilgisine sunarız“ ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.