FETÖ'cü Enes Kanter soyadını değiştirdi

FETÖ'cü Enes Kanter soyadını değiştirdi
Fetullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen basketbolcu Enes Kanter, ailesi tarafından reddedilince soyadını "Gülen" olarak değiştirdi.

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen ve Amerikan basketbol ligi NBA'de kariyerini sürdüren Enes Kanter, ailesi tarafından evlatlıktan reddedilmişti. Yazdığı mektup ile başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkından özür dileyen babası Mehmet Kanter, DAily Sabah'a verdiği demeçte oğlunu "manevi olarak" evlatlıktan reddettiğini doğrulamıştı.

Bunun üzerine Enes Kanter, sosyal medya hesabı Twitter'dan ailesinin kendisini evlatlıktan reddetiğini doğrulayan bir açıklamada bulunarak soyadını "Gülen" olarak değiştirdi.

İşte Enes'in yaptığı açıklama;

Yaz tarih!
Ey Kainat duy sesimi
Bugün 24 senedir ana, baba, kardeş dediğim ailemi ve tüm akrabalarımı kaybettim. Kendi babam soyismimi değiştirmemi istedi. Beni doğuran anne beni reddetti. Beraber büyüdüğümüz kardeşlerim beni artık yok sayıyor. Akrabalarım beni bir daha görmek istemiyorlar.
Vefalı, fedakar insanların gözyaşları ile büyüttüğü bu hizmet için bir Enes değil bin Enes feda olsun. Hocaefendi yolunda anam, babam, kardeşlerim, tüm sülalem feda olsun. Bu dava uğrunda bir değil saçlarım adedince başım olsa yine veririm feda olsun.
Rabbim benim ömrümden alsın her saniyesini yiğit hocama versin.
Hizmet yolunda cennetim feda olsun, cehennemlere güler geçerim. Canım hocamın sevgisi ana, baba, kardeş bütün sevgilerin üzerindedir. Biz bu hizmeti sokakta bulmadık ki birkaç pakrudin dönme yüzünden bırakalım.
Anam babam sana feda olsun, hizmet yolunda feda olsun bu dava uğranda feda olsun.
Kimsenin zerre şüphesi olmasın. Allah (cc) sahabi ruhunu yeniden dirilten bu garip davanın garip yolcularına sahip çıkacaktır şahlandıracaktır.
Dayanın abilerim dayanın ablalarım dayanın kardeşlerim. Sıkının dişinizi. İmtihanı kaybetmeyelim. Kazanma kuşağında kaybedenlerden olmayalım.
Bundan sonra benim anamda babamda benim kardeşlerimde dünyanın 171 küsür ülkesinde Türk bayrağını şerefle dalgalandıran o fedakar hizmet erleridir. Bundan sonra benim ailem o gözü yaşlı hocaefendimdir.
Zalimler yakın zamanda savrulup gidecektir. Sıkın dişinizi Allah bizimle beraber.
Mevlam herşeyi güzel eyleyecek. Bu davadan vazgegeçilmez.
Allah var gam yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.