TÜRSAT'ta darbe gecesi yaşanan kan donduran olaylar

TÜRSAT'ta darbe gecesi yaşanan kan donduran olaylar
15 Temmuz darbe gecesi TÜRKSAT'ta neler yaşandı? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimi gecesi TÜRKSAT'ta yaşanan akılalmaz olayı paylaştı.

15 Temmuz darbe gecesi TÜRKSAT'ta neler yaşandı? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbe girişimi gecesi TÜRKSAT'ta yaşanan akılalmaz olayı paylaştı.

Adalet Bakanı Bekir Sozdağ, darbegirişimi gecesi TÜRKSAT'ta yaşanan inanılmaz olayı anlattı: İki personeli şehit eden terörist su içerken çömelip üç kere besmele çekmiş. "Olacak iş mi bu?" diye kendisine tepki gösterenlere 'Ben onları öldürerek iyilik yaptım' demiş.

MASUM İNSANLARI ÖLDÜRÜP CENNETE GİDECEKMİŞ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AA Editör Masası'na konuk oldu. Bozdağ darbe gecesi yaşanan bir TÜRKSAt'ta yaşanan bir olayı şöyle anlattı:  "İki vatandaşımızı şehit eden terörist su istiyor, getiriyorlar. Çömeliyor, Besmele çekiyor ve üç yudumda suyu içiyor. O arada rehin olanlar 'Bak siz biraz önce gözünüzü kırpmadan iki kişiyi öldürdünüz ama bir de çömelip Besmele ile üç yudumda su içiyorsun, olacak iş mi bu?' deyince 'Ben ona iyilik yaptım' diyor. 'O şehit, şimdi cennette. Ben de şehadet şerbetini içtim geldim' diyor. Motivasyona bakın. Kimi öldürürseniz öldürün o şehit olacak, cennete gidecek, siz ona iyilik yapmış olacaksınız. Günah işlemiş, suç işlemiş olmuyorsunuz. Siz ölürseniz, siz zaten şehitsiniz. DAEŞ ve PKK da militanlarını böyle motive ediyor. Cami bombalayıp, masum insanları öldürür. Ölenler şehit zaten, ölürsen sen de şehitsin, cennettesin, Peygamber'e komşusun, oh ne ala. Böyle bir şey olabilir mi? Masum insanları öldürüyor, iyilik yaptığını düşünüyor."

SAPIK ANLAYIŞIN PEŞİNDEN GİTMEYİN

Bozdağ, FETÖ'nün, sapık itikat anlayışının da ortaya çıktığına dikkati çekerek, bu örgüte bir şekilde bulaşmış olanlara şu çağrıda bulundu: "Herkese diyorum ki gelinkonuşun, gerçekleri paylaşın. Türkiye'miz için, evlatlarınız için paylaşın, devletimiz için paylaşın. Bu paylaşımlarla gerçeğin ortaya çıkmasına katkıda bulunun. Türkiye'ye çok büyük zararlar verdiniz, hiç olmazsa bu saatten sonra Türkiye'nin hayrına, gerçekleri söyleyerek daha fazla insanın zihnini uyuşturan sapık anlayışın peşinden gitmeye prim vermeyerek bir adım atalım. Ben eminim ki bu adımı atanlar olacaktır, atmayanlar da olacaktır. Tekrar tekrar çağrıda bulunuyorum. Aklınızı, kalbinizi rehin etmeyin. Koca koca generaller, hakim ve savcılar, eğitimli insanlar aklını özgürce kullanamadığında ortaya nasıl bir fotoğraf çıktığını da bu hadise gösteriyor. Ben herkesi bildiklerini anlatmaya, adalete yardımcı olmaya, gerçeğin ortaya çıkmasına katkı vermeye çağırıyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.