Cezaevi firarisi dehşet saçtı

Cezaevi firarisi dehşet saçtı
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde cezaevi firarisi bir şahıs, "Beraber ölelim" dediği karısını silahla ağır yaraladı ardından intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Manisa Açık Cezaevinde hükümlü olduğu öğrenilen İbrahim Aydemir’in Manisa Kapalı Cezaevine sevk edileceği sırada rahatsızlandığı ve tedavi için Manisa Devlet Hastanesine götürüldüğü iddia edilirken, şahıs hastanede güvenlik güçlerinden kaçtı. Şahıs, Saruhanlı’ya bağlı Çullugörece köyünde tarım işçisi olarak çalışan eşi Zennura Aydemir’in yanına geldi. Bölgeden bir traktör çaldığı iddia edilen İbrahim Aydemir, karısını traktörle bölgeden uzaklaştırdı. İhbar üzerine jandarma ekipleri kaçak şahsı takibe başladı ve şahıs Çullugörece Köyünde zeytinlik bir alanda kıskaca alındı.

“Beraber ölelim”
Kıskaca alınan şahıs eşine “Ben seni çok seviyorum ve beraber ölelim” dediği iddia edilirken, şahıs ilk önce eşini yanında ki pompalı tüfekle yaraladı ve tüfeği kendi çenesinin altına dayayarak intihar etti.
Olay yerine jandarma ekipleri ve 112 sağlık ekipleri sevk edilirken, İbrahim Aydemir’in hayatını kaybettiği ve karısı Zennure Aydemir’in ağır yaralı olarak Saruhanlı Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak jandarma ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.