Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi

Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Türkiye İhracatçılar Meclisi üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

10 Ağustos 2014 tarihinde yüzde 52'lik oy oranıyla Cumhurbaşkanlığına layık gören milletime şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra tüm Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olarak en iyi temsilin mücadelesini verdim. Gerektiğinde Bakanlar Kurulu'nu topladım, gerektiğinde seçim hükümeti kurdum. Ülkenin ihtiyacı olduğu her alanda tavrımı otaya koymaktan geri kalmadım. Kim ne düşünür diye düşünmeden sadece aziz milletimi düşündüm.17-25 Aralık darbe girişiminde gösterdiğim duruşu 15 Temmuz'da anlaşıldı. O ana kadar malesef birçok eş dost ahbap bizleri anlamıyordu, anlamamıştı. 15 Temmuz'da bu olay ortaya çıktı. Şimdi birçok kesim anladığını ortaya koymaya başladı.

RUSYA ZİYARETİ

İş dünyası diri olmazsa, güçlü olmazsa ülkemizin de diri olması mümkün değildir. O yüzden bugün de sond eğerlendirmeleri sizlerle değerlendiriyoruz. Dün Rusya federasyonuna bir ziyaret gerçekleştirdik. 10 sizden, 10 bizden olsun dediler. Dar kapsamlı bir işadamları zirvesi gerçekleştirdik. İnanıyorum ki çok kısa zamanda aramızdaki ekonomik ilişkileri düzelteceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.