Milli Görüş albayını kaybetti

Milli Görüş albayını  kaybetti
Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Albay Kerem Avşar vefat etti.

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden Refah Partisi Genel İdare Kurulu Üyelerinden Kerem Avşar dün Hakk’ın rahmetine kavuştu. Merhumun cenaze namazı bu gün öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı’nda kılınacak. Avşar, yine aynı mezarlığa defnedilecek.
 
1980 Askeri Darbesi sonrası yürütülen Milli Selamet Partisi Davası’nda önemli işlere imza atan Kerem Avşar, Milli Görüş hareketinin Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da yakın çalışma arkadaşları arasındaydı.  Refah Partisi’nden birkaç kez milletvekili adayı olan Avşar, ömrü boyunca davaya hizmet eden önemli şahsiyetler arasındaydı. Milli Gazete olarak merhuma rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyoruz. 

b2osqu0ciaaharp.jpg
 
KAMALAK: MEKANI CENNET OLSUN
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ebedi hayata irtihal eden Kerem Avşar’ın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınladı.  Merhuma Allah’tan rahmet,  sevenlerine sabrı cemil niyaz eden  Kamalak, “Vefatını büyük teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Camianın ağabeylerindendi. Merhum liderimiz Necmettin Erbakan Hocamızın yakın çalışma arkadaşlarındandı. Kişiliği, hayatı ve mücadelesi ile her zaman örnek bir şahsiyet oldu. 1980 ihtilali başta olmak üzere, en zor zamanlarda, en büyük hizmetleri gerçekleştirdi.  Camiamız kendisini her zaman hayırla anacaktır. Mekanı cennet olsun. Rabbim bizleri cennetinde buluştursun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum