Gülen'in, Sandy kasırgası için yazdığı dua bulundu

Gülen'in, Sandy kasırgası için yazdığı dua bulundu
FETÖ'nün Tekirdağ ve Çorlu sorumlusu olduğu ileri sürülen şüpheli Bakırköy'de yakalanan şüphelinin evinde, Pensilvanya'nın Sandy kasırgasından zarar görmemesi için Gülen tarafından yazılan dua bulundu.

 

 

 

FETÖ darbe girişimine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında FETÖ'nün Tekirdağ ve Çorlu sorumlusu olduğu iddia edilen şüpheli Bakırköy'de yakalanırken, 2012 yılında Pensilvanya'daki Sandy kasırgasından zarar görülmemesi için FETÖ elebaşı Gülen tarafından yazılan dua bulundu.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ'nün Tekirdağ ve Çorlu sorumlusu olduğu iddiasıyla hakkında gözaltı kararı bulunan Tahir Kılıç'ın Bakırköy'de saklandığını tespit etti. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, Kılıç gözaltına alındı.

Kılıç'ın adresinde yapılan aramada, 2012 yılında Pensilvanya'daki Sandy kasırgasından zarar görülmemesi için FETÖ'nün elebaşı Gülen tarafından yazılan dua bulundu.

Arapça yazılmış olan duanın altında, "Dünkü kısa mesajımızda belirttiğimiz gibi Sandy kasırgası buradan da geçti. Yetkililer, bizim bulunduğumuz yerde ve Pensilvanya genelinde çok yıkım bekliyorlardı ama elhamdülillah korkulan olmadı. Muhterem hocamız kasırga gibi afetlere karşı Ayetül Kürsi'yi başa koyarak bir dua yazdı.

O metni hemen her taraftaki tanıdıklarımıza gönderdik. Duanın kopyalarını çoğaltıp evlerimizin kapılarına ve bulunduğumuz mekanların sınırı olan ağaçlara astık. Ayrıca yine Hocaefendi'nin ikaz ve irşadıyla hacet namazları kılıp ilahi hıfza vesile saydığımız niyazlara sarıldık. Cenab-ı Allah'a sonsuz hamd-ü sena olsun ki birkaç ağaç devrilmesinden başka bizde ve tanıdıklarımızda hasar meydana gelmedi." yazısının yer aldığı görüldü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan Kılıç'ın sorgulaması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.