FETÖ'cü Yeşil'den Erdoğan için şok tehditler

FETÖ'cü Yeşil'den Erdoğan için şok tehditler
Zaman Gazetesi eski yazarlarından Hüseyin Gülerce, eski GYV Başkanı Mustafa Yeşil'le aralarında geçen şok bir diyaloğu anlattı.

17-25 Aralık sürecinde Zaman Gazetesi'nden ayrılıp Star Gazetesi'nde yazmaya başlayan Hüseyin Gülerce, FETÖ'nün insanları tehdit ederken, Cumhurbaşkanı hakkında ortaya attıkları tezviratlarla ilgili çarpıcı bir örnek verdi.

Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Gülerce, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı olan Mustafa Yeşil'in kendisini tehdit ettiğini "ayağını denk al" dediğini aktardı.

Gülerce, Yeşil'in kendisine bu tehdidi yaparken Erdoğan'la ilgili de "O 30 Mart Yerel Seçimleri'ni görmeyecek, ya intihar edecek, ya da akıl hastanesine götürülecek" dediğini söyledi.

Hüseyin Gülerce şöyle konuştu:

Mustafa Yeşil ne söyledi de benim "hizmet dünyamı" yıktı? 25 Aralık'tan 3 gün sonra Ahmet Taşgetiren, istifa etti Bugün gazetesinden Star'a geçti. Birkaç dün sonra, Mustafa Yeşil yardımcısıyla Yalova'ya geldi. Ama ondan bir ay önce de, eşleriyle geldi ikisi, orada bir takım imalarla bana, "ayağını denk alsan" gibi bir şeyler söyledi. Beni ikaz ettiği belli. 

"Tayyip Bey" dedi, "30 Mart yerel seçimlerini göremeyecek" dedi, "ya intihar edecek ya da akıl hastanesine götürülecek" dedi. Benim kafam allak bullak oldu. Tayyip Bey imam hatip lisesi mezunu dindar bir insan, böyle bir insan ve intihar. O böyle deyince "siz bu işi neden büyütüyorsunuz, niye dedim yargıda, emniyette, TSK'da insanlar olmasını önceliyorsunuz" dedim. "Bak abi" dedi, sağ kolunu uzattı, "asıl kol bu" dedi, "diğerlerinin hepsi bu kolu korumak için."Ben hizmeti böyle mi anlamışım? Ben Gülen'den böyle bir şey duymamışım. Adam Silahlı Kuvvetleri ele geçirmenin asıl fetih olduğunu söylüyor. Ben bunu savcıya söyledikten sonra Mustafa Yeşil kaçtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.