Orgeneral Akar’dan şehidin ailesine ziyaret

Orgeneral Akar’dan şehidin ailesine ziyaret
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şırnak’ın Uludere ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Bayram Kavcı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şırnak’ın Uludere ilçesi Habur 2 mevkiinde PKK’lı teröristlerce önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve ardından uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucu şehit olan Piyade Er Bayram Kavcı’nın Ankara Keçiören’deki baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Orgeneral Akar’a ziyarette; Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler eşlik etti.

Şehit Piyade Er Bayram Kavcı’nın baba evinin bahçesine Keçiören Belediyesi’nin kurulduğu taziye çadırında şehidin yakınları ile bir araya gelen Orgeneral Akar, şehidin babası İzzet Kavcı ile kısa süre sohbet etti. 6 kız kardeşi olduğu öğrenilen şehit Piyade Er Kavcı’nın annesi Gülseren Kavcı, dedesi Arap Kavcı, kız kardeşleri ve çok sayıda yakını da taziye evinde bulundu. Akar, şehidin ruhu için okunan duaların ardından şehidin baba ocağından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.