Gülerce'den şok 15 Temmuz iddiası!

Gülerce'den şok 15 Temmuz iddiası!
Hüseyin Gülerce, terör elebaşı Gülen'in CIA operasyonunun bir parçası olduğunu ifade etti.

 

Hüseyin Gülerce, 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı FETÖ'nün Türkiye'de darbeye karşı çıkan 1 milyon kişiyi öldüreceğini söyledi. 

Hüseyin Gülerce Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. 15 Temmuz gecesi darbenin başarılı olması halinde FETÖ'nün 1 milyon kişiyi öldürebileceğini bu sayının daha da yüksek olabileceğini söyledi. Fethullah Gülen'in hastalıklı bir yapıya sahip olduğunu, takıntılarının bulunduğunu ifade eden Gülerce, 17-25 Aralık sonrası örgütün iç yüzünü daha iyi anlaşıldığını söyledi. Gülerce şunları söyledi:

Darbeye kalkışacakları aklımdan geçtiği gibi bu konuyu son 5-6 aydır yazılarımda "teşebbüs edebilirler fakat emir komuta zinciri içinde yapamazlar" diye yazdım. İki şeyi bilemedim; birincisi bu çapta yaygın ve derin olmasını, mesela Jandarma Genel Komutanı'nın 8 yıllık emir subayı ve Sayın Cumhurbaşkanı'nın yaverleri. Sayın Cumhurbaşkanı en çok mücadele eden insan, kim bilir nasıl dikkat etmiştir yaverlerini seçerken ama bunların en önemli özelliği görülmemiş bir gizlilik. Çok iki yüzlüler. 

"FUAT AVNİ PELSİLVANYA'DAKİ İSTİHBARAT HAVUZUDUR"

Bundan 15 sene öncesinden CIA ile o bağlantıları resmiyette göstermek için çalışmalar yapılmış. Fuat Avni Pensilvanya'da bir istihbarat havuzudur demiştim ben 2 sene önce. Başbakanlık'ta çalışan adam Fuat Avni'ye çalışıyor. Ama kötü olan şu; bu bilgiler Pensilvanya'ya düştüğü gibi CIA'e de düştü. 

"ÖLÇÜ TAM İTAAT"

Ben böyle konuşmaya başlayınca, 2 sene önce, bir tanıdığım vasıtasıyla biri evime geldi oturdu. Arkadaş, İstanbul İstihbarat'ta 10 yıl çalışmış. Benim ufkumu çok açtı. Bir de Mustafa Yeşil çok açtı benim ufkumu, 3 sene önce. Bu arkadaş dedi ki, bütün iş istihbaratta 2005'te değişti. "Nasıl?" dedim. 2005'ten itibaren bir ölçü getirdiler, tam itaatkar bıraktılar dedi. Ve dedi dikkat ettik sonradan, birinci ölçü bu, tam itaat, herhangi biri ağzından bir eleştiri kaçırmışsa müsamaha yok. Bir de hısım akrabalık bağları olanları bıraktılar, dedi.

"1 MİLYON KİŞİ ÖLECEKTİ"

Allah korusun darbe olsaydı, 1 milyon kişiyi öldüreceklerdi. Belki daha fazla. Bunlar Türkiye'yi teslim alıp, ABD'nin kucağına teslim etmek üzere, 40 yıllık bir işgal kuvveti."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum