Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman sesleri
Aziz Yıldırım, “Ben olduğum sürece Aykut Kocaman gelemez” demesine rağmen, yöneticiler başkanı ikna etti. Fenerbahçe, eğer Konya kabul ederse, başarılı çalıştırıcı için tazminat ödemeye bile hazır...

Evinin kira ödemesi kesilen, tesislerdeki her adımı noter katibi tarafından takip edilen, yardımcılarının görevine son verilen Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’deki günleri sayılı. Öyle ki 18 Ağustos Perşembe günü oynanacak Grasshoppers maçında takımın başında kondisyoner Fatih Yıldız’ın olması bekleniyor. 

‘En ideal isim kocaman’ 

Pereira’nın yerine geçecek isim konusunda ise ilk aday Aykut Kocaman. Aziz Yıldırım daha önce yaptığı açıklamada, “Ben olduğum sürece Kocaman gelemez” demişti. Ancak yöneticiler, “Ligin başlamasına 1 hafta kaldı. Yabancı hoca ülkeyi, takımı tanıyana kadar sezon biter. Riske girmeye yok. Şu an bizim için en ideal isim Aykut Kocaman” sözleriyle başkanı ikna etti.

Konya’ya teklif gidecek 

Aykut Kocaman, “Hedeflerimiz var, yarı yolda bırakmam” diyerek anlaşma için Konyaspor Yönetimi’ni işaret etti. Sarı-Lacivertliler, başarılı teknik adam için tazminat bedeli ödemeye bile hazır. Yönetim, Konyalı yetkililerle bir araya gelerek teklif yapacak. Eğer yanıt, “Hocamızı bırakmıyoruz” olursa Sarı-Lacivertliler eski yıldızı Roberto Carlos’a yönelecek.

Murat Yakın'dan mesaj var

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen başarılı teknik adam Murat Yakın, Fenerbahçe Yönetimi’ne mesaj gönderdi. Yakın, “Henüz Fenerbahçe’den bir teklif almadım ancak gelirse değerlendiririm. Türkiye’de taraftar futbola aşık. Fenerbahçeliler kulüplerini çok seviyor. Çalışmak için harika bir ortam var” ifadelerini kullandı. Basel’le adından söz ettiren başarılı hoca, 30 Mayıs 2015’te Spartak Moskova’dan ayrıldığından beri boşta...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.