Messi milli takım kararını verdi!

Messi milli takım kararını verdi!
Daha önce Arjantin Milli Takım'ını bıraktığını açıklayan Messi bu kararından vazgeçti ve takıma geri dönme kararı aldığını açıkladı.

Messi'nin menajerlik şirketinden yapılan açıklamada, yıldız  futbolcunun Arjantin Milli Takımı'nda forma giymeye devam edeceği açıklandı.
 
Yapılan açıklamada, Arjantinli oyuncunun şu ifadelerine yer verildi:
 
"Arjantin futbolunda sorunların çok olmasını dikkate alıyorum. Niyetim  başka bir problem yaratmak değil. Herhangi bir zarara sebep vermek istemiyorum.  Her ne şekilde olursa olsun her zaman mümkün olduğunca yardım etmeye çalıştım.  Arjantin futbolunda çözülmesi gereken birçok sorun var, ama benim tercihim  dışarıdan eleştirmek değil içeriden yardım etmek. Final gecesi birçok şey  aklımdan geçti ve bırakmak için ciddiydim ama ülkeme olan aşkım ve bu forma çok  büyük. Milli takıma dönmemi isteyenlere çok teşekkür ederim, onları sevindirmek  için mümkün olan her şeyi verebileceğimizi ümit ediyorum."
 
Lionel Messi, penaltı atışları sonunda Şili'ye 4-2 kaybettikleri 2016  Copa America finali sonrası Arjantin Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı.  Messi, ülkesinin TyC Sports kanalına yaptığı açıklamada, "Milli takım benim için  bitti. 4 final oldu ve artık benim için bir anlamı kalmadı. Denedim. En çok  istediğim şeydi ama başaramadım. Sanırım artık bırakmalıyım. Kaybetmek, Arjantin  ile şampiyon olamamak, en fazla benim canımı yakıyor. Ne yazık ki başaramadan  ayrılıyorum." ifadelerini kullanmıştı.
 
Barcelona'nın Joan Gamper Kupası'nda çarşamba günü Sampdoria'yı 3-2  yendiği maçı tribünden takip eden Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Edgardo  Bauza, karşılaşmanın ardından Messi ile görüşeceğini belirterek, "Ona, Arjantin  Milli Takımı'nda neler yapmak istediğimi anlatacağım. Kendini rahat hissetmesini  istiyorum. Amerika Kupası finalinden sonra aldığı kararı değiştirecek mi birlikte  göreceğiz." değerlendirmesinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.