Paul Pogba ilk maçta United forması giyemeyecek

Paul Pogba ilk maçta United forması giyemeyecek
Juventus'tan Manchester United'a rekor bir ücretle transfer olan Paul Poagba'nın ilk maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.

İngiltere Premier Lig yarın başlıyor. Takımlar dev bütçelerle kadrolarını güçlendirdi. Ancak ligin transfer kralı Manchester United’da, ‘Dünyanın en pahalı futbolcusu’ unvanlı Paul Pogba ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

Transfer sezonunun en çok konuşulan ismi Paul Pogba, 105 milyon Euro bonservis bedeli ile Juventus’tan, bir zamanlar bedava gönderildiği Manchester United’a geri döndü. ‘Dünyanın en pahalı futbolcusu’ unvanına sahip olan Pogba’yı izlemek için sabırsızlanan Manchester United taraftarları, İngiltere Futbol Federasyonu’ndan (FA) gelen haberle sarsıldı.

FA, resmen yaptığı duyuruda Paul Pogba’nın cezalı olduğunu ve Manchester United’ın Bournemouth ile oynayacağı karşılaşmada görev yapamayacağını bildirdi. Fransız futbolcunun İtalya Kupası’dan yarı final ve finalde gördüğü sarı kartlar nedeniyle cezalı duruma düştüğü açıklandı.

Bu haberle neye uğradıklarını şaşıran Manchester United taraftarları, İtalya’da gösterilen kartların İngiltere’de geçerli olmaması gerektiğini tartışmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.