Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin 15. kuruluş yıldönümü töreninde konuştu.

AK Parti'nin 15'inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında AK Parti Genel Merkezi önündeki kutlamalara video konferans aracılığıyla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dava arkadaşlarımla gönül bağım bitmemiştir, bitmeyecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

-Hep birlikte çok şeyler yaşadık. Dava arkadaşlarımla gönül bağım bitmemiştir, bitmeyecektir. Gezi olaylarıyla kaos yaratmaya çalıştılar, tutmadı. PKK ve DAİŞ'i kullanarak saldırılar yaptılar, istedikleri sonucu alamadılar.

'1400 YILLIK BİR DAVA'

-Bu parti 15 yıllık bir parti olabilir ama bu partinin ve mensuplarının medeniyet davası bin 400 yıllık kadim bir davadır. Bu parti ve mensupları Anadolu coğrafyasında bin yıldır verilen mücadelenin bugünkü temsilcileridir. AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale'ye, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin iftihar vesilesi tüm dönemlerinin ruhudur.

'FETÖ'NÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ'

15 Temmuz'da ülke tarihimizin en alçak, en kanlı, en sinsi tehdidiyle karşı karşıya kaldık. Yenikapı Mitingi ülkemizin önündeki yeni bir kapının müjdecisi olmuştur. Milletimize bu ihaneti yapanlardan hesap sormak ve FETÖ'nün kökünü kazımak boynumuzun borcudur.

'ARTIK 15 TEMMUZ ÖNCESİ GİBİ DAVRANMAYIZ'

-Artık 15 Temmuz öncesi gibi davranamayız. Hiçbirimiz davranamayız. En başta cumhurbaşkanı olarak ben davranamam. Aynı şekilde, Türkiye'nin son 14 yılının sorumluğunu üstlenmiş iktidar partisi olarak, AK Parti böyle davranamaz. Muhalefet partilerinin de aynı anlayışta olduğuna bu süreçte şahit oldum, inanıyorum. Sivil toplum kuruluşlarının, medyanın, meslek örgütlerinin, farklı meşreplerin, ekollerin temsilcisi tüm grupların da aynı anlayışta olduğunu ümit ediyorum

-Bu parti sadece komşularımızda değil, dünyanın neresinde bir mazlum varsa hepsinin akan gözyaşını silen partidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.