Türk Kızılay'ı Ronaldo'nun peşinde!

Türk Kızılay'ı Ronaldo'nun peşinde!
Real Madrid'in dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, bu kez Türk Kızılayı'nın gündeminde. Kızılay, Dubai'de kan bağışı kampanyasına destek veren ve bağışlarda yüzde 30'a varan artışa neden olan Cristiano Ronaldo'yu yakın markaja aldı.

Vücudunda hiç dövme olmayan ve düzenli olarak kan bağışlayan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye'ye gelmesi ve Kızılay'ın kampanyasına destek vermesi için görüşmeler başladı.

'15 TEMMUZ ÖNCESİ NETLEŞECEKTİ'

EURO 2016 final karşılaşmasında Fransa ile mücadele eden Portekiz'in yıldızı Ronaldo, maçın hemen başında sakatlandı ve sahayı terk etmek zorunda kaldı.

Ronaldo'nun sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından, Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, sosyal medya hesabı üzerinden "Portekiz-Fransa maçında Ronaldo'yu izleyemeyenler üzülmesin. Türk Kızılayı ile Ronaldo'nun Türkiye'de sizlere bir sürprizi olacak" demişti. Başkan Kınık, sürprizi açıkladı.

Kan bağışı kampanyasına destek vermesi için Ronaldo ile görüştükleri belirten Kınık, "Bu konuyla ilgili takvim netleşmedi. Bir iyi niyet görüşmesi oldu. O iyi niyet görüşmesi çerçevesinde olumlu sinyaller aldık. Çalışıyoruz. Normal şartlar altında, darbe girişimi olmasaydı, süreci netleştirecektik" dedi.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.