Eren Derdiyok, Beşiktaş'ın yeni transferini ağzından kaçırdı!

Eren Derdiyok, Beşiktaş'ın yeni transferini ağzından kaçırdı!
Galatasaray'ın yeni santraforu Eren Derdiyok, Gökhan İnler konusunda Beşiktaş itirafında bulundu.

Tecrübeli oyuncu, Gökhan İnler'le konuştuğunu, İnler'in Beşiktaş'ta başarılı olacağını söyledi.
 
Galatasaray'ın İsviçre pasaportlu oyuncusu Eren Derdiyok, Blick gazetesine konuştu. İşte Eren'in röportajından satır başları:

- Dünyanın hiçbir yeri artık güvenli değil. Aslında tehlikeli veya olmadığını düzgün şekilde değerlendirmek mümkün. Herbir kişi biraz daha dikkatli olmak zorunda.

- Havalimanı saldırısından sadece iki gün önce oradaydım. Kelimelerle anlatmak çok zor. Sadece bir gün sonra kızım Dina doğdu.

- İlk teklif Ocak ayında geldi. Sonra görüşmeler yoğunlaştı. İstanbul'da güzel duygularla yaşıyorum.

- 15 Temmuz gecesi ben, eşim ve küçük kızım evdeydik. Sakin bir semtte yaşıyoruz. Televizyonlardan izledim olanı biteni. Erdoğan, insanları topraklarını korumak için sokaklara çağırdığından birçok insan bayraklarla sokaklara çıktı. İnsanın uyumunu hissettim. Belki bu çok çılgınca gelebilir ama birkaç gün sonra ne olduğunu anladım. Şimdi hayat çok sakin. Ben bir futbolcuyum siyasetçi değil. Barış gelecektir.

- Mario Gomez'in kararını anlayamıyorum. Belki onu yeni bir şey heyecanlandırmıştır. Almanya'da bile korkunç bir olay yaşandı. Siyasal nedenler olabilir ama ben anlamıyorum.

- Grasshoppers taraftarları İstanbul'da korunacaktır. Polis iyi bir eskort sunacaktır. Fenerbahçe favori. Ama ben Galatasaraylı olarak Grasshoppers'ın tur atlamasını istiyorum.

- Gökhan İnler'le konuştum. Onun Beşiktaş'ta başarılı olacağını düşünüyorum.
 
(Fotospor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.