"Hakan Şükür'ün derdi varsa yüzüme söylesin!"

"Hakan Şükür'ün derdi varsa yüzüme söylesin!"
A Spor’a konuşan Ümit Karan, "TFF, FETÖ’cü futbolcuya daha az ceza verirdi. Hoca-menajer örgüt gibi hareket ederlerdi. Ben biat etmedim ve bedelini ödedim” dedi.

3 -Temmuz 2011'deki şike sürecinde hapse atılan Ümit Karan, FETÖ'nün futbol içindeki hainliklerini anlattı. Türk futbolunun içinde yuvalanan FETÖ'cülerin gerçek yüzü Karan'ın açıklamalarıyla biraz daha gün yüzüne çıktı. Dün gece A Spor katılan eski milli futbolcu Ümit Karan, 14 yıllık kariyeri boyunca şahit olduğu karanlık ilişki yumağını bir bir deşifre etti. İşte Karan'ın açıklamaları...
 
Şu an herkes konuşmaya başladı, onları tebrik ediyorum. Ancak ben 2003 yılında konuşmaya başlamıştım. Ben bu FETÖ denen yapıyla 20 yıldır mücadele ediyorum, siz iki aydır konuşuyorsunuz. Ben hiçbir zaman biat etmedin onlara, hep çağırdılar toplantılarına, gitmedim. "Şu gerçeği dile getirmemiz şart: Futbolda çok güçlüler. Takımda oynamak istiyorsun ama sen onlarla değilsen seni bir şekilde kadro dışı bıraktıyorlar.
 
ALT LİGLERDE ÇOK GÜÇLÜLER

Bu sadece Galatasaray'da değil başka takımlarda da var. Özellikle gözlerden uzak olan 2 ve 3. Lig'de çok etkili ve güçlüler. Hocaları, menajerleriyle tam anlamıyla bir örgüt gibi hareket ediyorlar. Avrupa'da bir sezonda hiç maç oynamayan bir futbolcu sezon bitimi transfer yapabilir mi? Elbette yapamaz ama FETÖ'cüler sayesinde bu yapılır.
 
BÖYLE ABİLİK OLMAZ!

Ben bunu bugün 2003'ten beri söylüyorum. O tarihte 'Hakan Şükür, Galatasaray'a abilik yapmak için dönmüş ama böyle abilik olmaz. TV'ye çıkıp beni eleştiriyor. Derdi varsa yüzüme söylesin! Bizim birçok takımda bu yaşanıyor, sana pas vermezler. TFF'de de varlardı. FETÖ'cü futbolculara daha az ceza verilirdi. Bunlara 1 kuruş vermedim ve bedelini ödettiler.
 
KARAN: TEK BAŞIMA MÜCADELE VERDİM

FETÖ'cülerin futsolculuk zamanında basında çok güçlü olduklarının da altını çizen "Takım arkadaşlarıma sorabilirsiniz. Onlara karşı tek başıma mücadele verdim. Çok büyük sıkıntılara gögüs gerdim. İşlemediğim bir suçtan dolayı hapis yattım. Ben içirdeyken eşime itiraf etmem için para teklif ettiklerini daha önce söylemiştim. Ama onlara karşı hiç taviz vermedim. Ne içerde ne de dışarda onlara para vermedim" ifadelerini kullandı.
 
1 YILA YAKIN HAPiS YATMIŞTI

3 Temmuz sürecinin ardından hapse atılan Ümit karan 1 yıla yakın bir süre hapis yatmıştı. Karan, FETÖ'cülere biat etmediği için başına işler geldiğini söyledi.

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.