Simon Kjaer'e çılgın teklif!

Simon Kjaer'e çılgın teklif!
Sarı-Lacivertliler’in Danimarkalı savunmacısı bir kez daha transferin gözdesi haline geldi. Mertesacker ve Gabriel’in sakatlıkları sonrası Arsene Wenger, Kjaer için 12 milyon Pound’u gözden çıkardı.

Fenerbahçe’nin yıldız savunmacısı daha önce PSG ve Chelsea’nin radarına girmiş ancak bu kulüplerden resmi bir teklif gelmemişti.

Simon Kjaer şimdi de Arsenal’in takibi altında. Bu kez durum daha ciddi. Mertesacker ve Gabriel’in sakatlığı nedeniyle İngiliz ekibi savunmada büyük bir kriz yaşıyor. Valencia’lı Mustafi’nin transferini bir türlü bitiremeyen Arsenal, ligde Liverpool’a 4-3 kaybedince stoper arayışlarına hız verdi. İngiliz basınına göre Shkodran Mustafi transferini rafa kaldıran Arsene Wenger’in şu anda bir numaralı hedefi Simon Kjaer. Fransız menaceri, 27 yaşındaki savunmacı için  12 milyon Pound’u (45.5 milyon TL) gözden çıkardığı belirtildi. 

B planı Ömer Toprak

Wenger’in Danimarkalı futbolcuyu çok istediği kaydedilirken, B planı olarak da Leverkusen’de forma giyen milli oyuncumuz Ömer Toprak’ın gündemde olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi, Kjaer’i takımda tutmak istese de böylesi iyi bir teklif karşısında bu karar değişebilir. Finansal Fair-Play konusunda UEFA’nın takibi altında olan Sarı-Lacivertliler, bu transferin gerçekleşmesi halinde rahat bir nefes alacak.    

Advocaat, Ziyech için devreye girecek

Sarı-Lacivertliler’in yeni teknik patronu, transfer için de hemen kolları sıvadı. Fenerbahçe’nin gündemindeki Hakim Ziyech için Advocaat devreye girecek. Hollanda’nın en saygın teknik adamları arasında yer alan tecrübeli çalıştırıcı, Twente Kulübü’nün yetkilileriyle görüşme yaparak, Fenerbahçe’nin istediği şartlarda transferi bitirmeye çalışacak. Advocaat, Ziyech’in ‘satın alma garantisiyle’ kiralanması için pazarlık masasına oturacak. Ziyech ile daha önce anlaşma sağlanmıştı. Eğer Advocaat, Twente’yi ikna edebilirse, 23 yaşındaki yıldız futbolcu yeni sezonda Fenerbahçe formasını  giyecek.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.