FETÖ operasyonunun ardından gelen PKK saldırısı

FETÖ operasyonunun ardından gelen PKK saldırısı
Dün Elazığ’da FETÖ’ye yönelik geniş kapsamlı operasyon gerçekleşmişti. PKK bugün Elazığ’da polisi hedef aldı. Bu ne anlama geliyor?

Bölücü terör örgütü PKK, bugün sabah saatlerinde Elazığ’da polisi hedef aldı; bomba yüklü araç patlatıldı. Şehit ve yaralılar var. PKK’nın eylem yaptığı Elazığ’da dün FETÖ’ye yönelik operasyon gerçekleşmişti.

Dün yani 17 Ağustos Çarşamba günü, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında Elazığ'da FETÖ/PDY ile bağlantılı çok sayıda kişiye operasyon yapıldı.

Sabahın erken saatlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, haklarında yakalama kararı çıkartılan şüphelilere yönelik 23 adrese eş zamanlı baskın yaptı.

1-011.png

Yapılan operasyonda aralarında Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eski başhekimi A.K ile çok sayıda profesörün de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek ifadeleri alınmak üzere TEM Şubesi’ne götürüldü.

Elazığ Belediyesi’nde görevli 9 personel FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle açığa alındı…

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan ve aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 45 polis meslekten ihraç edildi…

2-285.jpg

FETÖ’NÜN İNTİKAMI MI?

PKK’nın eylem için Elazığ’ı seçmesi akıllara dünkü FETÖ operasyonlarını getirdi. “Bu ne tesadüf” dedirten olay, güvenlik uzmanlarınca da yadsınmıyor. Zira, bugünkü gazetelere yansıyan haberlere göre de, FETÖ, zaman zaman PKK ile ortak çalışıp, devleti, hükümeti hedef aldı. Elazığ’daki terör saldırısı da bu kapsamda bir işbirliğinin ürünü olabileceği belirtiliyor.

 

Habervaktim.com

3-001.png4-125.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.