Bir acı haber de Bitlis'ten

Bir acı haber de Bitlis'ten
FETÖ'ye yönelik operasyon en çok PKK'yı rahatsız etti. PKK FETÖ'nün öcünü almak istercesine saldırılarına hız verdi. Van'ın ardından bugün de Hakkari, Elazığ ve Bitlis'te bomba patlattı.

Terör örgütü FETÖ'ye yönelik operasyon en çok bir diğer terör örgütü PKK'yı rahatsız etti. PKK FETÖ'nün öcünü almak istercesine saldırılarına hız verdi. Van'ın ardından bugün de Hakkari, Elazığ ve Bitlis'te bomba patlattı. Böylece FETÖ-PKK ilişkisi tescillenmiş oldu.

PKK, Van ve Elazığ'ın ardından Bitlis'te bomba patlattı. İlk gelen haberlere göre 4 şehit 7 asker yaralı var.

YOLA DÖŞEDİKLERİ PATLAYICIYI İNFİLAK ETTİRDİLER

Bu sabah Elazığ'da 3 polisin şehit düşmesinin ardından ardından bu kez Bitlis'ten kara haberler geldi. Bitlis'teki terör saldırısında 3'ü asker, 1'i köy korucusu 4 güvenlik görevlisi şehit oldu, 7 asker yaralandı.

Hizan İlçesi'nin Nazar Köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada köy korucusu Müslüm Yaldız şehit oldu, 1 asker yaralandı. Yürütülen operasyonlarda köy korucusunun şehit olduğu bölgeye yakın Gayda Köyü kırsalından dönen zırhlı askeri araca teröristlerce saldırı gerçekleştirildi.

Teröristlerin yola yerleştirdiği el yapımı patlayıcı, zırhlı aracın geçişi esnasında infilak ettirildi. Patlamada 3 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Yaralı askerler, Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.

ELAZIĞ'DA 3 ŞEHİT

Elazığ'da bu sabah emniyete yönelik bombalı araçla düzenlenen terörist saldırıda 3 polis şehit olmuş, 170 kişi yaralanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum