FETÖ’nün avukatının hesabı şaşkına uğrattı

FETÖ’nün avukatının hesabı şaşkına uğrattı
FETÖ'nün 5 kasasından biri olduğu değerlendirilen Avukat Fevzi Cem Şenocak’ın banka hesabında 800 milyon lira olduğu tespit edildi.

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) darbe girişimine yönelik düzenlenen operasyonda Şenocak'ın FETÖ'nün 5 kasasından biri olduğu öğrenildi. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturması kapsamında gözaltına alınan 15'i avukat 16 kişiden 8'i tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan avukat Fevzi Cem Şenocak'ın banka hesabı adeta şok etkisi yarattı. Yapılan incelemede Şenocak'ın banka hesabında 800 milyon lira olduğu tespit edildi. Şenocak Hukuk Bürosu sahibi olan avukatın, FETÖ'nün Türkiye'deki 5 kasasından biri olduğu öne sürüldü.

GÜLEN'İN AVUKATI

Sabah'tan Murat Alhan'ın haberine göre; FETÖ üyesi tutuklu avukatın mal varlıkları da adeta dudak uçuklattı. Hesabında yüklü miktardaki paranın yanı sıra üzerine çok sayıda lüks araç kaydı da olduğu ortaya çıktı. Şenocak Hukuk Bürosu olarak kullanılan ofisin de lüks eşyalarla donatıldığı belirtildi. Fetullah Gülen'in vekâlet verdiği avukatlardan olan Şenocak'ın FETÖ'ye yakın işadamları ve birçok şirketin hukuk işlemlerini de yürüttüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum