Kayaalp şortu için yapılan yorumlara cevap verdi

Kayaalp şortu için yapılan yorumlara cevap verdi
2016 RİO olimpiyatlarında erkekler grekoromen stil 130 kiloda final için mindere çıkan milli güreşçi Rıza Kayaalp, Kübalı rakibi Mijaín López ile yaptığı maçta giydiği şorta yapılan yorumlara cevap verdi.

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, 2016 RİO olimpiyatlarında erkekler grekoromen stil 130 kiloda final için Kübalı rakibi Mijaín López ile yaptığı maçta giydiği şorta yapılan sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

"YAZIK BANA"

Sosyal medyanın gündemine oturan Kayaalp'in giydiği beyaz üzerine kırmızı ay yıldızlı mayoya dikkat çeken bazı sosyal medya kullanıcılarının yaptığı  "Bu bayrak Türk Bayrağı değil, daha çok Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağına benziyor. Hatta Tunus bayrağını da andırıyor", "Rıza hangi ülke adına yarıştı?" yorumları kullanarak haber yapanlara Kayaalp, "Maçlarda giymiş oldugum güreş mayosundan dolayı Rıza kayaalp hangi ülke adına yarıştı diye haber yapanlara Avrupa, Dünya ve olimpiyatlarda 28 kez türk bayragını göndere çektirerek canımın bir parçası olan güzel ülkem TÜRKİYE CUMHURİYETİ adına yarıştıgımı ögretemediysem yazık bana." diyerek cevap verdi.

Habervaktim.com/ÖZEL

00.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum