Eren Derdiyok'tan Fenerbahçe itirafı

Eren Derdiyok'tan Fenerbahçe itirafı
Eren Derdiyok, Karabükspor maçı öncesi konuştu ve henüz %100 seviyede olmadığını dile getirdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok; Kardemir Karabükspor maçı öncesi GSTV muhabiri Deniz Gülen'in sorularını yanıtladı.

Eren Derdiyok, takımın lige hazır olup olmadığı sorusuna, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Süper Kupa'yı alarak moral bulduk. Çok iyi çalışıp Karabük maçına odaklandık" dedi. Eren kişisel performansı ve takıma adaptesi konusuna ise, "Gittikçe kuvvetleniyorum. Yüzde 100 seviyeye gelmedim ama bu süreçte takıma adapte olmaya çalıştım. Maçlarla birlikte daha da üst seviyeye çıkacağıma ve takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum" cevabını verdi.

"RÖPORTAJ YANLIŞ ANLAŞILDI" 

Karabük maçının seyircisiz oynanacak olması nedeniyle üzgün olduğunu dile getiren Eren Derdiyok, hafta içinde İsviçre basınında çıkan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi için "Grasshoppers'ın kazanmasını istiyorum" sözlerini de yalanladı. Eren, "Röportaj yanlış anlaşıldı. Telefonla bir röportaj yapmıştık ve orada Grasshoppers'ı tuttuğumu yazmışlar. Öyle bir beyanım olmadı. Ben ne Fenerbahçe'yi ne de Grasshoppers'ı tutuyorum. Her zaman 'Hak eden kazansın' derim. Bugüne kadar hiçbir takımı küçümsemedim, desteklemedim" cümleleriyle sözlerini tamamladı.

(Sporx)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.