Habervaktim.com'dan Yener Dönmez ve Baykal açıklaması

Habervaktim.com'dan Yener Dönmez ve Baykal açıklaması
Deniz Baykal’ın kaset olayıyla ilgili soruşturma kapsamında şüpheli olarak tutuklanan gazeteci Yener Dönmez’in sitemiz sorumlusu olduğu yönündeki haberler gerçek dışıdır.

Deniz Baykal’ın kaset olayı Mayıs 2010’da yaşanmıştır ve o tarihte Habervaktim.com’un sahibinin hangi medya grubu olduğu malumdur. Habervaktim.com’un 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren sahibi ve sorumluları sözkonusu medya grubu değil, şuan künyesinde yer alan isimlerdir.

Kaset olayı tarihinde Habervaktim.com'un, malum medya grubunun Ankara Temsilciliği’nden yayın yapmakta olduğu ve editörlerinin maaşları ile sigorta primlerinin malum medya grubu şirketinden yatmakta olduğu devletin ilgili birimlerinden rahatlıkla görülebilir.

Yener Dönmez’in Habervaktim.com ile ilgisi, kaset olayının yaşandığı tarihte Habervaktim.com’u bünyesinde barındıran sözkonusu medya grubunun Ankara Temsilcisi olmasıyla alakalıdır.

Habervaktim.com ile sözkonusu medya grubu arasındaki bu sahiplik ilişkisi kaset olayından 4 yıl sonrasına, yani 2014’ün son çeyreğine kadar sürmüştür.

2014’ün Eylül ayı sonunda sözkonusu medya grubu patronu bizzat Ankara’ya gelerek, sahibi olduğu Habervaktim.com’u şuanki künyesinde görülen isimlere, sorumlulara satmıştır/devretmiştir.

Ve Habervaktim.com bu tarihte malum medya grubunun Ankara Temsilciliği'nden, yeni sahiplerinin şuanki adresine taşınmıştır.

Habervaktim.com’un 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren ki sahip ve sorumluları sitemiz künyesinde gözükmektedir.

Habervaktim.com’un bu tarihten itibaren sözkonusu medya grubu dolayısıyla bu medya grubunun Ankara Temsilcisi Yener Dönmez’le hiçbir ilgisi olmamıştır, şuan da yoktur.

NOT: Gazeteci Yener Dönmez'in "Habervaktim.com'un bürosundan gözaltına alındığı" iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Habervaktim.com'un adresi künyesinde görüldüğü gibi Yenimahalle ilçesindedir. Edindiğimiz bilgilere göre Yener Dönmez ise Altındağ'da bir adreste iken gözaltına alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum