Rus gazetesinden çarpıcı Erdoğan yorumu

Rus gazetesinden çarpıcı Erdoğan yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan için çarpıcı bir yorumda bulunan Rus gazete Erdoğan'ın Rusya ile ABD arasındaki çelişkileri iyi kullanarak iki dünya devini parmağında oynatabildiğini yazdı.

 

Türkiye'nin IŞİD ve PKK/PYD'ye karşı sürdürdüğü operasyonu yerinde görüntülemek için giden Rus gazeteci, Erdoğan'ın taktiğini övdü.

Suriye’ye giden Rus Komsomolskaya Pravda gazetesinin muhabiri Darya Aslamova, “Fırat Kalkanı”operasyonu hakkında izlenimlerini aktardı.

DİPLOMASİNİN KİTABINI YAZABİLİR

Turkrus.com'un aktardığı habere göre Türkiye’nin Suriye ile olan sınırını korumak, IŞİD’in kullandığı koridoru kontrol altına almak, Suriyeli Kürtlerin arasında bariyer oluşturmak ve Suriye’den “parça koparmak” olduğu değerlendirmesini yapan Rus muhabir, Cumhurbaşanı Erdoğan için ise, “Bu insan, uyguladığı taktiklerle artık tarihe geçti. Belki hayatında tek bir diplomasi kitabı bile okumadı, ama diplomasinin kitabını yazabilir” değerlendirmesi yaptı.

ERDOĞAN ZAYIFLIKLARINI OKUMA YETİSİNE SAHİP

Erdoğan’ın Rusya ile ABD arasındaki çelişkileri iyi kullanarak iki dünya devini “parmağında oynatabildiği”ni savunan Aslamova, “Erdoğan, başkalarının zayıflıklarını, şantajcının özelliklerini iyi okuma yetisine sahip” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.