Erdoğan'dan flaş Efkan Ala yorumu

Erdoğan'dan flaş Efkan Ala yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün görevinden istifa eden Efkan Ala ile ilgili soruları cevapladı. Erdoğan, Ala'nın başka makamlarda değerlendirilebileceğini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efkan Ala'nın istifasıyla ilgili soruları cevapladı. Erdoğan, Ala konusunda herhangi bir sıkıntı söz konusu olmadığını söylerken olumsuz bir ifade kullanmalarının ise kendileri için "haddimiz değil" yorumunda bulundu.

Erdoğan, önceki gün İçişleri Bakanlığı görevinden istifa eden Efkan Ala için konuştu. Erdoğan, "Ne Efkan Ala kardeşimizde bir sıkıntı söz konusudur, ne de ona yönelik herhangi bir olumsuzluğu söylemeye ne sayın Başbakan'ın ne de benim söylemek haddimize değildir. Bunlar bizim dava arkadaşımızdır." değerlendirmesini yaptı. İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"Ortaya sunmuş olduğu tezler haklı. Sayın Efkan Ala bu süreç içerisinde istifasını vermek suretiyle değişim yapıldı. Ne Efkan Ala kardeşimizde bir sıkıntı söz konusudur, ne de ona yönelik herhangi bir olumsuzluğu söylemeye ne sayın Başbakan'ın ne de benim söylemek haddimize değildir. Bunlar bizim dava arkadaşımızdır. Bu yolculuk esnasında performans kaybı diyebilirsiniz, başka bir şey diyebilirsiniz. Aradan bir müddet geçer farklı bakanlıklarda da olur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.