Başbakan: Çözüm mözüm yok! O fırsatı kaçırdılar

Başbakan: Çözüm mözüm yok! O fırsatı kaçırdılar
Başbakan Yıldırım PKK ile yeniden masaya oturulması hevesinde olanlara "Çözüm mözüm yok. Çözüm vatandaşta. O fırsatı kaçırdılar. Terör örgütünün Kürt vatandaşlarını başına bela olmadan kurtaracağız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım PKK ile yeniden masaya oturulması hevesinde olanlara "Çözüm mözüm yok. Çözüm vatandaşta. O fırsatı kaçırdılar. Terör örgütünün Kürt vatandaşlarını  başına bela olmadan kurtaracağız" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamaları özetle şöyle:

"Terörle mücadele geçtiğimiz 24 Temmuz'dan itibaren yeni bir anlayışla devam ediyor. Ülkenin her köşesinde vatandaşın can mal güvenliği sağlanıncaya kadar terör mensuplarının vatandaşa yönelik saldırıları bitinceye kadar operasyonlar devam edecek. Bu hafta sonu pazar günü doğu ve güneydoğu illerini kapsayan bir yeniden kalkınma projesi ve ekonomik gelişme programını devreye alacağız. Cazibe merkezleri oluşturulacak. 1,4 milyar dolarcivarında yeni temel atıyoruz. Operasyon sırasında yıkılana vatandaşlarımızın konutları yeniden yapılacak, bir yılda tamamlanacak. 10 milyar dolar zarar verdiler, 3 yıl içinde zararı ortadan kaldıracağız. Hükümetimiz iç güvenliğin sağlanması konusunda taviz vermiyor. Çözüm mözüm yok. Çözüm vatandaşta. O fırsatı kaçırdılar. Terör örgütünün Kürt vatandaşlarını  başına bela olmadan kurtaracağız. Terör örgütünü Kürtler diye bir sorunu yok. Kürt vatandaşlarının PKK diye bir sorunu var. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.