Kayserispor kabuk değiştirdi

Kayserispor kabuk değiştirdi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, transfer döneminde 19 oyuncuyla yollarını ayırıp, 17 futbolcu transfer ederek, kadroda önemli revizyon yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 19 oyuncuyla yollarını ayırıp, kadrosunu 17 yeni transferle güçlendirerek, önemli bir revizyona gitti.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde başladığı geçen sezonun 23. haftasında beklentilerin uzağında performans sergilenmesinin ardından, teknik heyette görev değişikliğine gitti. Hakan Kutlu yönetiminde ligin son haftalarında kümede kalmayı garantileyen Kayserispor'da teknik heyetin raporu doğrultusunda yeni sezon öncesi 19 futbolcu takımdan gönderildi.

Kayseri temsilcisinde sezonun sona ermesinin ardından takımda kiralık oynayan Adnane Tighadouini (Malaga), Furkan Özçal (Galatasaray), Oğulcan Çağlayan (Kayseri Erciyesspor), Zeki Yavru, Mustafa Akbaş (Trabzonspor), Derley, Diego Lopez (Benfica) kulüplerine geri döndü.

Kayserispor, sözleşmeleri sona eren Sinan Bakış, Ömer Bayram, Diego Biseswar, Marko Simic, Ayegbeni Yakubu, Cem Can ile yeni kontrat yapmadı. Sarı-kırmızılılar, genç futbolcu Samed Ali Kaya, geçen sezonun devre arasında santrfor olarak alınan ancak beklentilerin uzağında kalan William Alves de Oliveira, kaleci Kayacan Erdoğan, savunmacılar Birol Parlak ve Berkan Emir ile kaleci Abdulaziz Demircan'ın da sözleşmelerini feshetti.

Kadrosuna 17 futbolcu kattı

Kayserispor, birinci transfer döneminde kadrosunu, genç ve tecrübeli 17 futbolcu ile güçlendirdi.

Sarı-kırmızılı takım, genç futbolcular Ufuk Budak, Umut Sönmez, Erkam Reşmen (Büyükşehir Gaziantepspor), Kubilay Sönmez (Şanlıurfaspor) Mert Ilıman (Fatih Karagümrük), Miladin Stevanovic (Partizan), Levent Gülen (Grasshoppers), Vedat Karakuş (Lüleburgazspor) ve Furkan Yaman'ı (Beşiktaş) kadrosuna katarak geleceğe yatırım yaptı.

Anıl Kararer (Eskişehirspor), Murat Duruer (Çaykur Rizespor), Alain Traore (Lorient), Kana Bıyık (Toulouse), Muammer Yıldırım, Nguimbe Prejuce Nakoulma, Welliton Soares Morais (Mersin İdmanyurdu) ile de kadrosuna tecrübeli oyuncu takviyesi yapan Kayseri temsilcisi, transferin son gününde de Galatasaray'dan Umut Bulut ile de hücum bölgesini güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.