Adriano Correia: "Beşiktaş'ta kupalar kazanmak istiyorum"

Adriano Correia: "Beşiktaş'ta kupalar kazanmak istiyorum"
Beşiktaş'ın Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Adriano Correia, siyah-beyazlı ekipte kupalar kazanmak istediğini bildirdi.

Beşiktaş dergisinin eylül sayısında minik taraftarlar Kaan Doğan ve Aral Efe Vural'ın sorularına cevap veren tecrübeli oyuncu Adriano Correia, kulüp tarihine geçmek istediğini belirterek, "Beşiktaş tarihinde adım geçsin istiyorum. Sevilla, Brezilya ve Barcelona'da kazandığım kupaları burada da kaldırmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpten teklif gelince başka bir ülkede kariyerine devam etme fikrinin hoşuna gittiğini vurgulayan Adriano, "Beşiktaş gibi büyük bir futbol kulübünden teklif geldiğinde kabul ettim. Kariyerime başka bir ülkede devam etme fikri hoşuma gitti. Kontratım süresince elimden geleni yapacağım." şeklinde görüşlerini aktardı.

Futbolcu olmak için çok fedakarlıklar yaptığını belirten Brezilyalı oyuncu, "Herkesin bir hayali var. Hayaller ve hedefler birbirine uyumlu olmalı. Gerçekten futbolcu olmak istiyorsanız yaşamınızdan bazı fedakarlıklar yapmanız lazım. Ben, futbolcu olmak için çocukken oyun saatlerimden ödün verirdim. Bu fedakarlık tamamen ne istediğinize bağlıdır." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.