Ankaralılar'a bayram müjdesi

Ankaralılar'a bayram müjdesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin Kurban Bayramı'nı ücretsiz toplu taşımayla geçirmelerini planladı.

EGO otobüsleri, bayram boyunca yine ücretsiz olacak. Başkentliler, Bayram süresince talep ve şikayetlerini, 7/24 açık olan ALO 153 hattına iletirken, Zabıta ve İtfaiye ekipleri, tatil süresince de görev başında bulunacak.

BAYRAM BOYUNCA SÜRECEK

Büyükşehir Belediyesi'nin "Bayramda ücretsiz otobüs yolcuğu uygulaması, bu yıl da 4 günlük Kurban Bayramı süresince (12 Ağustos Pazartesi, 13 Ağustos Salı, 14 Ağustos Çarşamba, 15 Ağustos Perşembe) devam edecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların, rahat ve ulaşım sorunu olmadan mezarlık ve akraba ziyaretlerini yapabilmeleri, istedikleri yerlere güvenli şekilde ulaşabilmeleri için EGO otobüsleri, ücretsiz yolcu taşıyacak. 12 Ağustos Pazartesi günü başlayacak Kurban Bayramı'nda, 4 gün boyunca Başkentliler, EGO otobüslerine Ankarakart'ları kullanmadan binebilecekler.

Ankaralılar, bayram tatilinde de “EGO Cepteö uygulamasıyla otobüslerin durağa hangi saatte, hangi dakikada geleceğini, cep telefonlarından, internet ortamından veya ALO 153'ü arayarak öğrenebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.