Kripto FETÖ'cü memurların önü kesildi

Kripto FETÖ'cü memurların önü kesildi
Kamuda FETÖ temizliği devam ederken, kripto personel için de tedbir kararı alındı. Atılmaktan emekli olup kurtulmak isteyen FETÖ'cülerin önü kesildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası kamudaki temizlik sürerken, kripto personel için de tedbir alındı. Atılmaktan emekli olup kurtulmak isteyen kripto FETÖ'cülerin önü kesildi.

Kamudaki bütün emeklilik başvuruları askıya alındı. Emeklilikler OHAL süresince onaylanmayacak. Kanun Hükmünde Kararname'ye göre; emeklilik dilekçesinin işleme konulabilmesi için yetkili makamın 1 ay içinde onaylanma zorunluluğu OHAL döneminde uygulanmayacak.

Bu değişiklik, Olağanüstü Hal ilan edildiği 21 Temmuz 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak. Dolayısıyla yetkili makamların 1 aylık süre dolduğu için yasal zorunluluk nedeniyle onayladığı emeklilik talepleri de yeniden askıya alınacak. 

MECLİS'TE FETÖ TEMİZLİĞİ

TBMM personeliyle ilgili FETÖ incelemesi de sürüyor. 41 Meclis personelinin ihraç edilmesinin ardından, TBMM'de 60 personelin daha açığa alındığı belirtildi. Açığa alınan personelle ilgili soruşturma sürüyor.

Takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.