Tanju Çolak'tan Enes Kanter ve Hakan Şükür'e yaylım ateşi

Tanju Çolak'tan Enes Kanter ve Hakan Şükür'e yaylım ateşi
Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Türk Futbolu'nun "Altın Ayakkabılı" efsanesi Tanju Çolak, FETÖ ile ilgili tüm bildiklerini açıkladı.

Tanju Çolak, FETÖ'nün spordaki yapılanmaya Galatasaray'da başladığını açıkladı. Galatasaraylı olduğunu ve Galatasaray taraftarının söyleyeceklerine kızmaması gerektiğini vurgulayan eski futbolcu Tanju Çolak, "Bu örgütlenmenin Galatasaray'da başlamasına çok üzülüyorum. Ama her şey ortada" diye konuştu.

İşte Tanju'nun anlattıkları:

İSMAİL SOSYAL BİR İNSANDI. BİR ANDA DEĞİŞTİ

Ben Galatasaray'a 1987 yılında geldim. 1984 yılında İzmir'den Galatasaray'a gelen İsmail Demiriz vardı sağ bek... Biz birlikte dışarı çıkar, gezer, dolaşırdık. Sosyal bir insandı. Ancak sonrasında İsmail'de bir değişim başladı. Bizimle dışarı çıkmıyor farklı düşünceler içerisinde olduğunu görüyorduk. Evinin camlarını bile karartmıştı. Onun en samimi arkadaşı Semih Yuvakuran'dı. O durumu bize anlattı. O zaman öğrendik. Uğur Tütüneker'le sonra çok yakın oldular.

BU HAİN ÖRGÜT SPORUN HER YERİNDE VAR

Bu hain örgüt futbolun ve sporun her karesinde var. Galatasaray taraftarı bana kızmasın bu örgütlenme Galatasaray'da başlamıştır. Ben iyi bir Galatasaraylıyım ama bu örgütlenme İsmail Demiriz ile başlayıp Uğur Tütüneker ile devam edip Hakan Şükür ve onun jenarasyonuyla en üst seviyeye çıkmıştır. Ben bu örgütlenmenin G.Saray'da başlanmasına çok üzülüyorum. Bence bu örgütlenmenin başlangıç noktası İsmail Demiriz'dir. İsmail herkesi örgütleyip sohbetlere götürürdü.

HAKAN ŞÜKÜR HAİNDİR. HAİNLİK YAPMIŞTIR

Daha sonra Hakan Şükür'ün de ekibe katılmasıyla daha çok duyulur hale geldi. Çünkü Hakan Şükür'ün o dönemde bir marka oluşu, milli takımda oluşu ve Avrupa'da çok tanınan bir futbolcu oluşuyla birlikte bu örgüt iyice spor camiası içerisinde tanındı. Hakan Şükür haindir ve hainlik yapmıştır. Ayrıca bu örgüte mensup çok insan tornistan yaptı. 15 Temmuz'dan sonra Hakan Şükür hala destekçisi. FETÖ'nün hala yanında... Ya! Hakan Şükür; Beynin mi uyuştu senin?

ŞEREFSİZLER... SİZ NASIL MÜSLÜMANSINIZ!

Enes Kanter midir? 'Kanser' midir? 'Tanker' midir? Sonra çıkıp açıklama yapıyor 'Ben Enes Gülen oldum' diye. Sen nasıl bir Müslüman evladısın? Beynini mi yıkadılar yoksa beynini mi aldılar oğlum senin! Bu FETÖ terör örgütüne mensup ve destek veren kişiler kadar hain, şerefsiz, vatan haini var mı! Sen insanlara kurşun yağdıracak bomba atacaksın. Sorarım o zaman siz nasıl bir Müslüman cemaat siniz? Hain teröristler...

(Takvim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.