Melih Gökçek Erol Mütercimler'e meydan okudu

Melih Gökçek Erol Mütercimler'e meydan okudu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir televizyon kanalında, “Kadir Topbaş, Melih Gökçek ve Recep Altepe tutuklanacak” iddialarında bulunan Yazar Erol Mütercimler’i savcılığa verdiğini bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bir televizyon kanalında, “Kadir Topbaş, Melih Gökçek ve Recep Altepe tutuklanacak” iddialarında bulunan Yazar Erol Mütercimler’i savcılığa verdiğini bildirdi.  
 
  Başkan Gökçek, Twitter’dan yaptığı açıklamada, Mütercimler’in bir televizyon kanalında yaptığı açıklamayı da paylaşarak, "Bu adamı ilk kez bu tweetle tanıdım. Bugün kendini savcılığa verdim.Bakalım hapishane ile kim tanışacak? Bekleyeceğiz. Artistlik yapacaksın ve karşındaki tırsacak. Bizi başkalarıyla karıştırdın.
 
  Ergenekon'dan yırtmışmış. Bir de biz açalım dosyanı, bakalım altından neler çıkacak? Bakalım ağababaların, seni işin içinden sıyırabilecek mi? Türkiye'de talimatla darbe yapmaya kalkanların halini görüyorsun. Ağababaları bile şimdi satıyorlar. Dikkat et, seni de ortada bırakmasınlar” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum