Darbe girişimi Steven Taylor'ın transferine engel oldu

Darbe girişimi Steven Taylor'ın transferine engel oldu
Transfer döneminde ismi Fenerbahçe'yle anılan Steven Taylor, 15 Temmuz'daki hain darbe kalkışması sırasında görüşmeler için İstanbul'da olduğunu açıkladı.

Premier Lig'de Newcastle'ın altyapısında yetişen ve 2003 yılından beri çocukluk takımında forma giyen defans oyuncusu Steven Taylor, MLS ekiplerinden Portland Timbers'la anlaşmadan önce darbe girişimi sırasında İstanbul'da olduğunu açıkladı. 

Adı sıkça Fenerbahçe ile anılan Taylor, ismini açıklamadığı bir kulüple görüşmek için Türkiye'ye geldiğini ve İstanbul'da geçirdiği birkaç saatin ardından kendisini darbe girişiminin tam ortasında bulduğunu söyledi.

Kulüple her konuda anlaşmaya vardığını belirten 30 yaşındaki futbolcu, sonrasında bir restoranda yemek yerken herkesin kaçmaya başladığını fark etmesiyle işlerin ters gittiğini anlamış. Oteline geri dönemeyen futbolcunun olay yüzünden sinirlerinin çok bozulmuş ve ertesi gün ülkeyi terk etmiş.

Türkiye macerası boyunca ailesi ve arkadaşlarının kendisi için çok endişelendiğini vurgulayan futbolcu, ardından geçtiğimiz sene MLS şampiyonu olan Portland Timbers ile anlaştığını duyurdu.  

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.