Melih Gökçek'ten yeni deprem iddiası

Melih Gökçek'ten yeni deprem iddiası
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dış güçler ve FETÖ terör örgütünün suni deprem yapacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dış güçler ve FETÖ terör örgütünün İstanbul'da suni bir deprem yapacağı iddiasını tekrarlayarak, "İnanarak ve ısrarla söylüyorum.. Ekonomimizi çökertmek için dış güçler İstanbul’da sunni bir depremplanlıyor. Dünya bilsin... İşte söylediklerimin somut ve taze ispatı... Kuzey Kore denizde nükleer deneme yaptı, 5.3 deprem oldu...” dedi. 

Gökçek, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Türkiye’de pek çok yabancı ülkenin sismik araştırmalar yaptığına dikkat çekerek, “Acil önlem olarak Marmara'da tüm yabancı ülkelerin sismik araştırma yapması ve denizaltıların geçişlerinin yasaklanması gerekiyor” uyarısında bulundu.

FETÖ'nün 14 Ağustos'ta deprem beklediğini ve ABD'nin İstanbul depremi için FETÖ'cülere Gölcük Depremi gibi deprem sözü verdiklerini belirten Başkan Gökçek, “Deprem olduğu takdirde, ‘Hoca efendi mehdi, kehanet buyurdu’ propagandası yapacaklarını TV'lerde ısrarla söylemiştim... Ben TV’lerde konuşunca bu oyun bozuldu. Bu kez yeni propaganda başlattılar. İstanbul'da evleriniz yakında para etmeyecek, evlerinizi satın. Gerekçe; 'ABD söz verdi. Gölcük gibi İstanbul'da deprem yapacak veTürk ekonomisi batacak' idi... Bu propaganda sürüyor..." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.