Yedikule’de tatlıcının tabanı çöktü

Yedikule’de tatlıcının tabanı çöktü
Fatih'te bir tatlıcının tabanı, bodrum katına çöktü. Olayda 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yedikule İmrahor İlyas Bey Caddesi'nde bir tatlıcıda meydana geldi. 2 katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren tatlıcının tabanı, henüz belirlenemeyen bir nedenle bodrum katına çöktü. Çökme ile birlikte tatlıcıda çalışan üç işçi hafif şekilde yaralandı. İşçilerden ikisi Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, bir kişi olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Çökmenin hemen ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve itfaiye sevk edildi. Çalışma boyunca cadde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından güvenliğin de sağlanması ile cadde yeniden trafiğe açıldı.

Dakikalar önce tatlıcıdan tatlı alan vatandaşlar, "Tatlı vardı tepside. Tepsi ağırdı. Biz içerideydik ama olay biz dışarıya çıktıktan sonra oldu. Birden çöktü. İki kişi vardı, hafif yaralı" dedi.

Olay sırasında dükkanın olduğu caddeden geçen Fatma Varak büyük bir ses duyduğunu söyleyerek, "Ben buradan geçiyordum bir ses oldu. Polis arabaları geldi. Bir gümledi, çok ses oldu. Çökmüş yani çok korktuk. Kolu kırılmış birisi vardı" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.