Hamit 3 dakikada asgari ücretin 38 katını kazandı

Hamit 3 dakikada asgari ücretin 38 katını kazandı
Galatasaray ile maç başı ücret üzerinden anlaşan Hamit Altıntop'un kazancı tartışmalara neden oldu.

Hamit Altıntop, Galatasaray'la imzaladığı yeni sözleşmede maç başına anlaştı. Buna göre kadroda yer alıp sonradan oyuna girdiği maçlarda 12 bin 500 Euro kazanan Hamit, Kayserispor maçında puan başına anlaşmasından dolayı 90+1'de oyuna dahil olunca 2.500 euro kazandı. 

Toplamda 15 bin euro'ya ulaşan tecrübeli futbolcu Kayserispor maçında 3 dakikada sahada kalarak 50 bin TL'yi kasasına koydu.

"ASGARİ ÜCRETİN 38 KATI"

Öte yandan Serhat Ulueren de Hamit'in sonradan oyuna girmesiyle ilgili şunları yazdı;

"Kimse kimseyi kandırmasın, G.Saray kötü oynamaya devam ediyor. Serdar sakat. De Jong girdi ve sakatlanıp çıktı. Cavanda, Sigthorsson sakat. Eee sonra G.Saray transferde süper adamlar almış.

Fiyasko transferleri yapan G.Saray yöneticilerin ve menajerlerin isimlerinin kulüp tarafından açıklanmasını istiyorum. Açıklamazlarsa ben yazacağım! Gelelim Hamit olayına. Dün 90+1'de De Jong'un yerine girdi.

Peki 3 dakika sahada kalarak ne kazandı? Tam 15 bin Euro yani 50 bin TL. Türkiye'de asgari ücretle çalışan 1 kişi ayda 1300 TL net kazanıyor. Bir başka ifadeyle Hamit'in 3 dakikada kazandığı parayı bir asgari ücretli tam 38 ayda kazanabiliyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.