Org. Akar'dan bayram sabahı kritik mesaj!

Org. Akar'dan bayram sabahı kritik mesaj!
Gaziantep'in Karkamış ilçesinde Hudut Karakolunu ziyaret eden Hulusi Akar'dan kritik mesajlar verdi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Bütün  teröristler bitinceye kadar, tek bir terörist kalmayıncaya kadar, hudutlarımız güven altında oluncaya kadar, halkımızın mutlu ve müreffeh yaşaması için herhangi bir tehdit ve riske maruz kalmayıncaya kadar güvenlik güçleri olarak, askerimiz,  polisimiz, jandarmamız, korucumuz omuz omuza bu mücadeleyi verdi, vermeye devam edecekler." dedi. 
 
"EMANETİNİZ NAMUSUMUZDUR"

Orgeneral Akar, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve kuvvet  komutanlarıylaGaziantep'in Karkamış ilçesindeki Köprübaşı Hudut Karakolunu ziyaret etti. Burada kendisini karşılayan askerleri selamlayan Orgeneral Akar,  tekmil veren bir askere, "Buralar size emanet, bayramınız mübarek olsun, Allah'a  emanet olun" dedi. Bunun üzerine asker, "Emanetiniz namusumuzdur" diye karşılık  verdi.
 
 Bir süre Suriye sınırını izleyen Orgeneral Akar ve Başbakan Yardımcısı  Kaynak, askerlerle bayramlaştı.
 
Ziyaretin ardından gazetecilerin Fırat Kalkanı Harekatı'na ilişkin  sorusu üzerine Orgeneral Akar, şunları söyledi:
 
"Bütün teröristler bitinceye kadar, tek bir terörist kalmayıncaya  kadar, hudutlarımız güven altında oluncaya kadar, halkımızın mutlu ve müreffeh  yaşaması için herhangi bir tehdit ve riske maruz kalmayıncaya kadar güvenlik  güçleri olarak, askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucumuz omuz omuza bu  mücadeleyi verdi, vermeye devam edecekler. Ülkemizin, milletimizin birliği ve  bütünlüğü için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik, göstermeye devam  edeceğiz. Hepsi burada, ortada görülüyor, elimizden geldiğince büyük bir azim ve  kararlılıkla arkadaşlarımız büyük bir fedakarlık ve kahramanlıkla kendilerine  verilen görevleri en iyi şekilde yaptılar. Bundan sonra da yapacaklarına bütün  kalbimizle inanıyoruz."
 
Ziyarete, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve AK Parti Genel Sekreteri  Abdulhamit Gül de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.