Erzurum'da korkunç kaza: Araç hurdaya döndü

Erzurum'da korkunç kaza: Araç hurdaya döndü
Erzurum’da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, saat 13.00 sıralarında Oltu-Erzurum karayolunun 38. kilometresindeki Uzundere ilçesine bağlı Yalaköyü mevkisinde meydana geldi. Oltu ilçesinden Erzurum istikametine giden Mehmet Alihan yönetimindeki 25 DY 148 plakalı özel otomobil karşı istikametten gelen Metin Arslan yönetimindeki 66 EU 3337 plakalı nakliye kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası her iki araç, bariyerleri aşarak yolun sağ tarafından yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada, otomobil sürücüsü Yaylaköyü Muhtarı Mehmet Alihan, kamyondaki Cevat Arslan, ve kimliği henüz tespit edilemeyen 1 kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Aykut Arslan ile Doğan Arslan, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası kamyondaki ev eşyaları çevreye saçıldı. İtfaiye, sağlık ve AKUT ekipleri hurdaya dönen araçların yanına giderek yaralılara yardım etti ve sıkışan cesetleri bulundukları yerden çıkardı.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri tahkikat başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.