'Çok üst seviye bir oyuncu olacağını düşünüyorum'

'Çok üst seviye bir oyuncu olacağını düşünüyorum'
Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Benfica karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Geçen sezon çeyrek final oynayan büyük camianın takımıyla kendi sahasında oynadık. İlk yarını oyunu kontrol edip, ikinci devre hamle yapacaktık. Yediğimiz beklenmeyen gol işimizi daha da zorlaştırdı. İlk yarıda hücumu az çıktık.

"HAKETTİĞİMİZ GOLÜ BULDUK"

İkinci yarı daha çok şans bulduk. Hakettiğimiz golü son dakikada bulduk. Futbolun cilvesi Talisca'nın golü atması. Bizim için sevindirici, Benfica için ise üzücü bir sonuç oldu. Futbol olarak daha iyi oynadık ama beklenmeyen hatalarımızı rakip iyi kullandı. Oyun olarak üstünlüğümüz vardı. Her şeye rağmen 1 puan deplasmanda kötü sonuç değil ama 3 puan kazanabilirdik. 

"FUTBOLUN CİLVESİ..."

Rakibin ideal kadrosunda forvetten 2 oyuncu yoktu. Onların gol atma konusunda zor olacağını biliyordum. 3 tane hatamızın üst üste olması ve golü bulmaları moral motivasyonunu arttırdı. İkinci yarı rakibimiz kapandı. Golün son dakikada gelmesi futbolcun cilvesi...

"TALISCA'YI OYUNA ALACAKTIM"

Talisca çok yetenekli bir oyuncu. Bize geldiğinde bunu gösterdi. Yeteneğini henüz takım içinde oluşturması için zamanımız oldu. Tercihimi bugün Oğuzhan'da kullandım. Oğuzhan'ın sakatlanmasının ardından hamle şansımızı kullandık. Oyununu geliştirirse çok üst seviye bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Oğuzhan'ın bileği döndü ve sakat oynadı. Gökhan'ın da değişme durumu vardı. İki soru işareti vardı. Değişiklik yapmayı düşünüyordum. Talisca'nın bölgesi için en ideali Oğuzhan'ın çıkmasıydı.

"EVİMİZDEKİ MAÇI..."

Hızlı oyuncular ile oynamaya çalıştılar. 8 oyuncuları idealdi ve 3 oyuncuları eksikti. Forvetlerinin olmaması ev sahibi olarak dezavantajdı. Golü atarak avantajı çevirdiler. Evimizdeki maçta ne olur henüz bilemiyorum. Daha çok oynayacağımız maç var. Benfica iyi takım. Evimizdeki maçı göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.