Advocaat'ın hayran kaldığı Bursasporlu!

Advocaat'ın hayran kaldığı Bursasporlu!
Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, Bursasporlu Aziz Behich'in hareketini tüm takıma örnek gösterdi.

Hollandalı çalıştırıcı, Behich’in Volkan’ın şutunu kale çizgisinden çıkardığındaki görüntüsünü izletti; “Bu adam gibi olun. Bu ruhu, hırsı, kazanma isteğini sizde de görmek istiyorum” uyarısını yaptı.

Beklentilerin oldukça altında kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, ipleri ele alıp oyuncularını uyarmaya başladı. Bunu yaparken de son oynanan Bursaspor karşılaşmasındaki Aziz Behich'in hareketini tüm takıma örnek gösterdi.

Bursaspor ile oynanan maçın görüntülerini oyuncularına göstererek hatalarını video ders üzerinden anlatan Hollandalı çalıştırıcı, 66. dakikada Aziz'in Volkan'ın şutunda topu çizgi üzerinden çıkardığı pozisyonu sarı-lacivertli futbolculara defalarca izletti. Takımından hırs ve kazanma duygusu istedi.

23 NUMARA GİBİ OLUN

Özellikle Aziz'in ellerini sıkmış halde sevinirken olan karesini durduran Advocaat, futbolcularına şu sözlerle seslendi: "Hadi oraya kadar gelip o topu çıkarması neyse. Asıl istediğim işte bu! O topu çıkardıktan sonra yaşadığı sevinç, hırs, kazanma azmi, arzusu... Hepinizden bu 23 numaranın ruhunu istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.